Allergo Protect 500ml

rsd2,100.00

DO 5000rsd poštarina 450rsd-Preko 5000 BESPLATNA

Allergo Protect 500ml ✓ ✓

Allergo Protect 500ml

Allergo Protect 500ml – biljni preparat sa jedinstvenim biljnim ekstraktima i vitaminima za prevenciju, kontrolu i smirivanje alergijskih reakcija. Kombinacija biljnih ekstrakata divljeg đumbira, crnog kardamoma, kineske tuje, koprive, aloe vere, sa bromelainom i vitaminom D.
ALLERGO PROTECT-u efikasno pomaže u sprečavanju pojave alergijskih reakcija i uspešno smiruje neželjene simptome kao što su: curenje iz nosa, suzenje očiju, svrab u nosu, kašalj, kijanje, otok ili iritacija kože.

Allergo Protect 500ml je sastavljen od biljnih ekstrakata za koje je naučno dokazano da deluju na alergije i danas ih preporučuje veliki broj stručnjaka (lekara). Allergo Protect 500ml se može koristiti preventivno u slučaju alergijske reakcije, a pogodan je i za upotrebu kod dece.

Allergo Protect 500ml Opis

Postoje biljni ekstrakti kao što su ekstrakt divljeg đumbira, crnog kardamoma, kineske tuje, ekstrakta koprive i aloe vere koji su u naučnim istraživanjima potvrdili sposobnost da smiruju imuni sistem, odnosno doprinose stabilizaciji metabolizma histamina i na taj način pomažu u prevenciji ili smanjenje pritužbi tokom alergijskih reakcija.
Zbog toga kombinacija ovih biljnih ekstrakata, sa enzimom bromelain i vitaminom D u ALLERGO PROTECT-u čini upotrebu ovog proizvoda odličnim, efikasnim i prirodnim načinom za prevenciju ili ublažavanje alergija.

Pakovanje: 500ml, plastično pakovanje.
Proizvođac; NATURA THERAPY

Korpa
Scroll to Top
Call Now Button