Aloe Vera sa extractom od Aronije (500 ml)

rsd1,400.00

DO 5000rsd poštarina 450rsd-Preko 5000 BESPLATNA

Aloe Vera sa extractom od Aronije (500 ml) ✓ ✓

Aloe Vera sa extractom od Aronije

Aloe vera gel sa ekstraktom aronije je dodatak ishrani koji sadrži 99,5% koncentrovanog gela od sertifikovane organske vrste Barbadensis Miller obogaćenog ekstraktom aronije i izvor je širokog spektra hranljivih materija, enzima, moćnih antioksidanata (antocijana) i drugih bioaktivnih molekula sa jedinstvenim prednostima.

Aloe Vera Opis

Redovno uzimanje Aloe Vera gela sa ekstraktom aronije omogućava:

✔️ poboljšanje imuniteta i održavanje imunološke funkcije organizma;

✔️ podrška varenju hrane i funkciji gastrointestinalnog sistema (aloja sadrži enzime koji učestvuju u procesu varenja i mukolitičke polisaharide koji oblažu organe za varenje (želudac i creva)) i sprečavaju iritaciju toksinima i mikroorganizmima;

✔️ zaštita od oksidativnog stresa (širok spektar minerala, vitamina, antioksidanata (koji potiču iz biljke aloje i ekstrakta nara) i drugih fitoelemenata koji učestvuju u metaboličkim procesima organizma.

Aloe Vera Gel

Aloe vera gel je namenjen svim osobama koje imaju problema sa funkcijom ili bolesti organa za varenje (kao što su gastritis, zapaljenje želuca i creva, nedostatak lučenja enzima, intolerancija na hranu, zatvor itd.), osobama sa oslabljenim imunitetom i oboljenjima disajnih organa (česte bakterijske i virusne infekcije respiratornog trakta, bronhitis, bronhopneumonija, astma i druga plućna oboljenja, kao i osobe sa alergijama), osobe sa oštećenim zdravljem i funkcijom krvnih sudova, osobe sa malignih bolesti i potreba za regulacijom ukupnog metabolizma. Mogu ga koristiti i deca starija od 3 godine.

Proizvođac; NATURA THERAPY

Pakovanje: 500ml, plastično pakovanje.
Doziranje i način primene: Preporučuje se uzimanje 10-15ml, 2-3 puta dnevno pre obroka, u zavisnosti od potreba i stanja (može se uzimati do 150ml dnevno)

Korpa
Scroll to Top
Call Now Button