,

Kamagra Bombone

rsd1,000.00rsd7,000.00

DO 5000rsd poštarina 450rsd-Preko 5000 BESPLATNA

KAMAGRA
Kamagra Bombone

Kamagra Bombone Opis

Kamagra Bombone preparat za potenciju, posebno korisne za muškarce koji imaju problema sa gutanjem pilula ili averziju prema redovnim pilulama. Sastav Kamagra bombone je Sildenafil citrat. Kamagra Bombone sprečava prevremenu ejakulaciju, tako da se trajanje seksualnog odnosa povećava.
Kamagra bombone sadrže Sildenafil citrat kao glavnu aktivnu komponentu. Veoma je efikasan jer se lako topi u krvi i daje rezultate u vrlo kratkom vremenskom periodu. Mnogo je lako i sigurno konzumirati Kamagra bombone i jedna je od najboljih terapija za probleme sa erekcijom.

Kamagra Bombone Upotreba

Kamagra Bombone preparat za potenciju, koji je pomogao milionima muškaraca da efikasno upravljaju svojim stanjem, bez ikakvih neprijatnosti. Upotreba je jednostavna, grickate ih kao bombone i popijete malo vode 30-45 minuta pre odnosa.

Kamagra Oprez

Pre upotrebe se posavetujte sa vašim lekarom ili farmaceutom. Ne preporučuje se osobama koje imaju kardio-vaskularne zdravstvene probleme. Mi pružamo samo osnovne informacije o lekovima koje ne pokrivaju sve pravce, moguće interakcije leka ili predostrožnosti.
Dostupne informacije ne mogu se koristiti za postavljanje dijagnoze samom sebi i lečenje bez konsultacije lekara.
Nismo odgovorni za bilo kakvu direktnu, indirektnu, posebnu ili neku drugu štetu nastalu korišcenjem ovih dostupnih informacija kao i za posledice lečenja bez odobrenja lekara.

Kamagra Pakovanje

Proizvođac Kamagra Bombone; Ajanta Pharma Limited
1 Pakovanje ima 4 Kamagra bombone.

Pokrivamo celu Srbiju – Beograd, Novi Sad, Subotica, Niš, Kruševac, Jagodina, Paraćin, Pančevo, Kragujevac, Kraljevo, Zrenjanin, Zaječar, Leskovac, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Kikinda, Požarevac, Pirot, Užice, Čačak i sve ostale gradove i sela u Srbiji.

Broj Kutija

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije, 4 Kutije, 5 Kutija, 10 Kutija

Korpa
Scroll to Top
Call Now Button