,

Kamagra Gel Vol 1

rsd1,000.00rsd18,000.00

DO 5000rsd poštarina 450rsd-Preko 5000 BESPLATNA

KAMAGRA
Kamagra gel Vol 1

Kamagra Gel

Kamagra Gel (oral jelly) je jedan od najboljih preparata za potenciju, za povećanje sposobnosti, dobijanje i očuvanje erekcije tokom seksualne stimulacije. Kamagra Gel ima odličnu brzinu apsorpcije, tako da može doći do brzog i do tada neviđenog sex odnosa. Potrebno je oko 15 minuta da se Kamagra Gel razgradi u krvi i omekša mišiće koji okružuju krvne sudove.
U jednoj kesici Kamagra Gel preparata za potenciju, sadržano je 100 mg sildenafila u obliku citrata, kao i više pomoćnih supstanci, poput mikrokristalne celuloze, magnezijum stearata…

Proizvođac Kamagra Gel; Ajanta Pharma Limited.
Sastav Kamagra Gel; Sildenafil citrat.
1 pakovanje Kamagra Gela ima 7 kesica.

Kamagra Gel Opis

Kamagra Gel sadrži 100mg sildenafila. Sildenafil citrat je lek koji se koristi za tretiranje erektalne disfunkcije i pulmonalne arterijske hipertenzije.
Dejstvo Kamagra Gel je zavisno od seksualne stimulacije. Sildenafil citrat se vezuje za specifične receptore krvnih sudova polnog organa i na taj način doprinosi blagom širenju krvnih sudova, što opet omogućava da krvni sudovi muškog polnog organa imaju veći dotok krvi.

Kamagra Gel Upotreba

Kamagra Gel je generički oblik tablete Viagra. Kamagra pomaže muškarcima koji pate od erektilne disfunkcije.

Kamagra Gel se može popiti zajedno sa čašom vode ili soka, trideset minuta ili sat vremena pre vašeg seksualnog odnosa. Takođe se može utisnuti direktno u usta. Na ovaj način Kamagra će se odmah rastopiti i možete gel lako progutati. Preporučuje se uzimanje Kamagra bez konzumiranja alkohola, ako želite da iz ovog preparata za potenciju dobijete najbolji tretman.

Kamagra Gel Oprez

Pre upotrebe Kamagra Gel se posavetujte sa vašim lekarom ili farmaceutom. Ne preporučuje se osobama koje imaju kardio-vaskularne zdravstvene probleme.

Pokrivamo celu Srbiju – Beograd, Novi Sad, Subotica, Niš, Kruševac, Jagodina, Paraćin, Pančevo, Kragujevac, Kraljevo, Zrenjanin, Zaječar, Leskovac, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Kikinda, Požarevac, Pirot, Užice, Čačak i sve ostale gradove i sela u Srbiji.

Broj Kutija

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije, 4 Kutije, 5 Kutija, 10 Kutija, 20 Kutija, 50 Kutija

Možda će vam se svideti …

Korpa