,

Kamagra Gel Vol 2

rsd1,000.00rsd13,000.00

DO 5000rsd poštarina 450rsd-Preko 5000 BESPLATNA

KAMAGRA
Kamagra Gel Vol 2

Kamagra Gel Vol 2

Kamagra Gel Vol 2 preparat za potenciju, preporučuje se uzimanje samo jedne kesice Kamagra Gel sa dozom od 100 mg, inače bi bilo previše i možda ćete naići na različite negativne reakcije.

Proizvođac Kamagra Gel; Ajanta Pharma Limited.
Sastav Kamagra Gel; Sildenafil citrat.
1 pakovanje Kamagra Gel ima 7 kesica.

Kamagra Gel Vol 2 Upotreba

Kamagra Gel preparat za potenciju, uzimajte 30 do 60 minuta pre aktivnosti. Savet je da Kamagra Gel uzmete pre hrane, na prazan stomak, sa malom količinom vode. Nije dobro konzumiranje alkoholnih pića, kao ni obimnih obroka neposredno pre ili posle uzimanja Kamagre.
Nakon što Kamagra Gel Vol 2 unesete, potrebno je oko 15 minuta da se razgradi u krvi i omekša mišiće koji okružuju krvne sudove. Efekat se dešava i u karličnom području i povećava verovatnoću da se bude brže spreman za SEX.
Pored svih prednosti tečnog oblika Kamagra Gel, postoji još jedan veliki plus. Lep je i lak za uzimanje, jer ima 7 različitih ukusa. Svaka kutija Kamagra Gel Vol 2 sadrži 7 kesica i imaćete osjećaj da ste upravo pojeli ukusan gel, a ne preprat za potenciju. Većina recenzija Kamagra Gel korisnika pozitivno govori o iskustvu korišćenja Kamagra Gela.

Kamagra Oprez

Pre upotrebe se posavetujte sa vašim lekarom ili farmaceutom. Ne preporučuje se osobama koje imaju kardio-vaskularne zdravstvene probleme. Mi pružamo samo osnovne informacije o lekovima koje ne pokrivaju sve pravce, moguće interakcije leka ili predostrožnosti.
Dostupne informacije ne mogu se koristiti za postavljanje dijagnoze samom sebi i lečenje bez konsultacije lekara.
Nismo odgovorni za bilo kakvu direktnu, indirektnu, posebnu ili neku drugu štetu nastalu korišcenjem ovih dostupnih informacija kao i za posledice lečenja bez odobrenja lekara.

Pokrivamo celu Srbiju – Beograd, Novi Sad, Subotica, Niš, Kruševac, Jagodina, Paraćin, Pančevo, Kragujevac, Kraljevo, Zrenjanin, Zaječar, Leskovac, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Kikinda, Požarevac, Pirot, Užice, Čačak i sve ostale gradove i sela u Srbiji.

Broj Kutija

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije, 4 Kutije, 5 Kutija, 10 Kutija, 20 Kutija

Korpa
Scroll to Top
Call Now Button