,

Kamagra Gel Vol 4

rsd1,000.00rsd13,000.00

DO 5000rsd poštarina 450rsd-Preko 5000 BESPLATNA

KAMAGRA
Kamagra Gel Vol 4

Kamagra Gel Vol 4

Kamagra Gel Vol 4 je preparat za potenciju za poboljšanje seksualnog delovanja i problema sa preranom ejakulacijom.

Sastav

Jedna kesica preparata za potenciju Kamagra Gel Vol 4 sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata, kao i pomoćne supstance.
Ukoliko ste poželeli da vašu potenciju dovedete do savršenstva, koji će vam pružiti izvanredno seksualno iskustvo za vas je tu NOV Kamagra Gel Vol 4.

Kamagra Gel Upotreba

Kamagra Gel Vol 4 uzmite 30 – 40m pre seksualnog odnosa, a maksimalni broj unosa gela u toku jednog dana je jedna kesica.
Kamagra Gel Vol 4 kesice su namenjene za oralnu primenu, jedna kesica se rastvara u 100ml vode, razmuti se i popije odjednom.

Oprez

Kamagra Gel Vol 4 pred konzumaciju bilo kog preparata za potenciju savetujemo se da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obratite pažnju na lekove za lečenje angine pektoris, srčana ili kardio-vaskularna oboljenja,šlog, infarkt miokarda, aritmiju, srčanu insuficijenciju ili koronarno-arterijsko oboljenje izazvano anginom, visok ili nizak pritisak. Osobe koje uzimaju lekove sa nitroglicerinom, lekove koji se koriste pri transpalntaciji organa,lekove koji se koriste za lečenje kandide NE SMEJU UZIMATI Kamagru.

Pakovanje

1 pakovanje Kamagra Gel ima 7 kesica.

Pokrivamo celu Srbiju – Beograd, Novi Sad, Subotica, Niš, Kruševac, Jagodina, Paraćin, Pančevo, Kragujevac, Kraljevo, Zrenjanin, Zaječar, Leskovac, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Kikinda, Požarevac, Pirot, Užice, Čačak i sve ostale gradove i sela u Srbiji.

Broj Kutija

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije, 4 Kutije, 5 Kutija, 10 Kutija, 20 Kutija

Korpa
Scroll to Top
Call Now Button