, ,

Turski Med 43grama

rsd1,600.00rsd3,400.00

DO 5000rsd poštarina 450rsd-Preko 5000 BESPLATNA

MACUN
Macun Med 43grama

Turski Med 43grama

Turski Med je namenjen i muškarcima i ženama. Delovanje koje ima na organizam muškarca i žene jeste cirkualcija, i u tome je njegova prednost.
Turski Med povećava libido, erekciju, utiče na produženje odnosa. Turski Med utiče takodje na koncentraciju i pokretljivost spermatozoida kod muškaraca. Dokazano je da Med koji je mešavina organskog lekovitog bilja i med deluje kao afrodizijak, leči impotenciju, otklanja erektilne disfunkcije i produžava trajanje seksualnog odnosa.
Kod žena, Turski Med povećava seksualnu želju, povećava vlažnost vagine i blagotvorno utiče na urogenitalni trakt. Samo jedna kašičica meda pre polnog odnosa već poboljšava vašu seksualnu sposobnost. Uzima se 1 kesica-kašičica najmanje 45 minuta pre odnosa (proizvodi efekte već nakon 15 minuta) i dejstvo je do 24 sata (možete uzeti sa čašom vode).

Turski Med Opis

Turski Med je 100% prirodni proizvod zasnovan na prirodnim darovima, koji nude rezultate slične onima hemijskih lekova bez ikakvog stresa ili nuspojava. Glavni sastojak ovog proizvoda je epimedijum, biljka koja uravnotežuje Iin i Iang. Ova biljka se uzgaja kao afrodizijak u mnogim delovima Azije i Evrope.

Epimedium se koristi ne samo kao afrodizijak, već i kao glavni lek za poraz erektilne disfunkcije i frigidnosti kod oba pola. Kod muškaraca se pored erektilne disfunkcije (muške impotencije) daje i za povećanje sperme i polnog punjenja, dok se ženama daje da bi se borile sa stresom koji nastaje nakon menstruacije. Jača oslabljene organizme i povećava broj spermatozoida kod muškaraca i seksualno zadovoljstvo žena. Macun med formulisan je tako da OBA POLA svoj seksualni život učine energičnijim i bogatijim. Svaka komponenta Macun meda koristi se kao afrodizijački proizvod, a sve te komponente imaju sertifikate o kvaliteti.

Pokrivamo celu Srbiju – Beograd, Novi Sad, Subotica, Niš, Kruševac, Jagodina, Paraćin, Pančevo, Kragujevac, Kraljevo, Zrenjanin, Zaječar, Leskovac, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Kikinda, Požarevac, Pirot, Užice, Čačak i sve ostale gradove i sela u Srbiji.

Broj Kutija

1 Kutija, 3 Kutije, 5 Kutija

Korpa
Scroll to Top
Call Now Button