P-Force Fort 150mg

rsd1,600.00rsd3,900.00

DO 5000rsd poštarina 450rsd-Preko 5000 BESPLATNA

P-Force Fort 150mg

P-Force Fort 150mg je namenjen odraslim muškarcima koji pate od hronične erektilne disfunkcije a gde je 150 mg sildenafila sigurna doza za postizanje erekcije.

Sastav jedne tablete je P-Force fort 150mg sildenafil citrata koji djeluje tako da inhibira enzim poznat kao GMP koji podstiče dotok krvi u muške genitalije i tako podstiče erekciju. Putem ove inhibicije, bolji dovod krvi vodi do nastanka i održanja stabilne erekcije. Dejstvo tablete je takvo da je najobičnija sexualna stimulacija potrebna da bi lek počeo da deluje.
P-Force fort se konzumira 30 minuta pred početak odnosa, a deluje do 8 sati. Preparat je najbolje konzumirati na prazan stomak ili posle lakog obroka. P-Force fort izbegavati posle obimnog jela, jer se produžava vremenski period potreban za početak dejstva.

Moguće je prilikom predoziranja P-Force Fort 150mg da dođe do glavobolje, crvenila, zamućenog vida. Zato ne bi trebalo preterivati sa upotrebom. Prilikom započinjanja terapije lečenja erektilne disfunkcije sa P-Force Fort 150mg obavezno obavestite svog lekara ako slučajno već uzimate tablete namenjene za lečenje angine pektoris.
U slučaju predoziranja P-Force fort i pojave neželjenih efekata obavezno izbegavajte upravljanje motornim vozilom ili radom sa mašinama koje mogu da nanesu povrede.

PAKOVANJE – Jedna kutija sadrži 10 tableta. Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. India.

Broj Kutija

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije

Korpa
Call Now Button