Poppers Amsterdam

rsd2,700.00

DO 5000rsd poštarina 450rsd-Preko 5000 BESPLATNA

POPPERS
Poppers Amsterdam

Poppers Amsterdam

Popers je naziv za razne oblike alkil-nitrata koji se inhalira radi postizanja kratkotrajnih stimulativnih efekata. Poppers Amsterdam, koristi se za povećavanje seksualne želje. Original poppers koji je dizajniran specijalno kako bi opustio mišiće, prvenstveno kako bi analni odnos bio dosta laksi. Idealan je za početnike zato sto nije previše jak a efekat traje dosta dugo nakon inhalacije.

Poppers Amsterdam Opis

Poppers Amsterdam inhalira se direktno iz bočice ili se ostavi blizu klime ili ventilatora što raznese isparenja po celoj prostoriji. Efekti su kratkotrajni, ali intezivni. Oseti se par sekundi nakon inhaliranja i povlači se nakon par minuta. Zbog širenja krvnih sudova i ubrzanja rada srca, krv naglo pojuri u srce i mozak.

Nema dokaza koji bi sugerisali da su poperi fizički ili psihički zavisni.
Ali postoje dokazi koji ukazuju na to da bi veliki korisnici mogli razviti toleranciju na lek i da je potrebno povećati njihovu upotrebu da bi dobili isti nivo.

POPPERS Oprez

Pre upotrebe se posavetujte sa vašim lekarom ili farmaceutom. Ne preporučuje se osobama koje imaju kardio-vaskularne zdravstvene probleme. Mi pružamo samo osnovne informacije o lekovima koje ne pokrivaju sve pravce, moguće interakcije leka ili predostrožnosti.
Dostupne informacije ne mogu se koristiti za postavljanje dijagnoze samom sebi i lečenje bez konsultacije lekara.
Nismo odgovorni za bilo kakvu direktnu, indirektnu, posebnu ili neku drugu štetu nastalu korišcenjem ovih dostupnih informacija kao i za posledice lečenja bez odobrenja lekara.

Korpa
Scroll to Top
Call Now Button