Poppers Blue Boy

rsd3,000.00

DO 5000rsd poštarina 450rsd-Preko 5000 BESPLATNA

POPPERS
Poppers Blue Boy

Poppers Blue Boy

Poppers Blue Boy povećava seksualnu želju kod muškaraca i žena uz jak osećaj požude.
Poppers daje lepu i toplu senzaciju. Poppers dovodi do povećavanja kiseonika u mozgu, što dovodi do naglog skoka pozitivnih emocija.
Opušta mišiće u celom telu, vaginalne i analne, olakšavajući penetraciju. Efekti inhaliranja Poppersa mogu se osećati oko 15 sekundi i traju 3-5min.

Poppers Opis

Poppers su tečna hemikalija (alkil nitriti), koja se prodaje u malim bočicama.
Nitrati su se nekada koristili za lečenje angine (bolova u grudima) i dolazili su u malim staklenim kapsulama koje su se otvarale i njušile, pa otuda i naziv poppers.

Nema dokaza koji bi sugerisali da su poperi fizički ili psihički zavisni.
Ali postoje dokazi koji ukazuju na to da bi veliki korisnici mogli razviti toleranciju na lek i da je potrebno povećati njihovu upotrebu da bi dobili isti nivo.

Poppers Upotreba

Prvo otvorite poklopac Poppers boce. Poppers stavite bocu u prostor gde je atmosfera ispunjena seksualnom energijom. Poppers arome ispuniće sobu. Nakon upotrebe, ponovo zatvorite bocu sa poklopcem.

POPPERS Oprez

Pre upotrebe se posavetujte sa vašim lekarom ili farmaceutom. Ne preporučuje se osobama koje imaju kardio-vaskularne zdravstvene probleme. Mi pružamo samo osnovne informacije o lekovima koje ne pokrivaju sve pravce, moguće interakcije leka ili predostrožnosti.
Dostupne informacije ne mogu se koristiti za postavljanje dijagnoze samom sebi i lečenje bez konsultacije lekara.
Nismo odgovorni za bilo kakvu direktnu, indirektnu, posebnu ili neku drugu štetu nastalu korišcenjem ovih dostupnih informacija kao i za posledice lečenja bez odobrenja lekara.

Korpa
Scroll to Top
Call Now Button