POPPERS Gold Rush 24ml

rsd2,500.00

DO 5000rsd poštarina 450rsd-Preko 5000 BESPLATNA

POPPERS
POPPERS Gold Rush 24ml

POPPERS Gold Rush

POPPERS Gold Rush 24ml povećava seksualnu želju kod oba pola uz jak osećaj požude.
Poppers dovodi do povećavanja kiseonika u mozgu, što dovodi do naglog skoka pozitivnih emocija. Opušta mišiće u celom telu, vaginalne i analne, olakšavajući penetraciju. Efekti inhaliranja Poppersa mogu se osećati oko 15 sekundi i traju 3-5min.
Poppers su tečna hemikalija (alkil nitriti), koja se prodaje u malim bočicama sa brendovima kao što su Likuid Gold i Bang Aroma.
Nitrati su se nekada koristili za lečenje angine (bolova u grudima) i dolazili su u malim staklenim kapsulama koje su se otvarale i njušile, pa otuda i naziv poppers.

POPPERS Opis

Poppers ima veoma jak miris. Ne bi trebalo da probate poperse, gutanje ih je veoma opasno. Prvo otvorite poklopac Poppers boce. Poppers stavite bocu u prostor gde je atmosfera ispunjena seksualnom energijom. Poppers arome ispuniće sobu. Nakon upotrebe, ponovo zatvorite bocu sa poklopcem.

POPPERS Oprez

Pre upotrebe se posavetujte sa vašim lekarom ili farmaceutom. Ne preporučuje se osobama koje imaju kardio-vaskularne zdravstvene probleme. Mi pružamo samo osnovne informacije o lekovima koje ne pokrivaju sve pravce, moguće interakcije leka ili predostrožnosti.
Dostupne informacije ne mogu se koristiti za postavljanje dijagnoze samom sebi i lečenje bez konsultacije lekara.
Nismo odgovorni za bilo kakvu direktnu, indirektnu, posebnu ili neku drugu štetu nastalu korišcenjem ovih dostupnih informacija kao i za posledice lečenja bez odobrenja lekara.

Korpa
Scroll to Top
Call Now Button