Siberian Ginseng Extract

rsd1,400.00

DO 5000rsd poštarina 450rsd-Preko 5000 BESPLATNA

Sibirski ginseng ✓ ✓
Siberian Ginseng Extract

Siberian Ginseng Extract

Sastav: Ekstrakt sibirskog ginsenga (Acanthopanak senticosus (Rupr. & Makim.)Harms), 440mg po kapsuli (sadrži eleuterozide / sadrži eleuterozidet 0,82% (3,6mg) Dodatni sastojci: maltodekstrin, karboksimetil celuloza.

Namena: Žene i muškarci stariji od 18 godina
Način delovanja: Preparat je namenjen osobama kojima je potrebna antioksidativna podrška i poboljšanje metabolizma, energetskog nivoa i vitalnosti.

Redovna upotreba ginsenga pomaže u:

✔️ Zaštita ćelija od oksidativnog stresa i pojave abnormalnog metabolizma (ima i antikancerogeno dejstvo);
✔️ Pomaže u poboljšanoj regulaciji šećera u krvi;
Pomaže u poboljšanju zdravlja i održavanju imuniteta i poboljšanju energije kod hroničnog umora, hroničnih upala i u lečenju malignih bolesti (operacije raka i/ili hemoterapija);
✔️ Pomaže u održavanju zdravlja i funkcije mozga (poboljšava pamćenje, koncentraciju i raspoloženje);
✔️ Pomaže u obnavljanju i regulaciji erektilne funkcije (potencije) kod muškaraca, štiteći ćelije krvnih sudova i poboljšavajući protok krvi u muškim reproduktivnim organima.

Sibirski ginseng

Sibirski ginseng se često naziva „adaptogen“. Ovo je nemedicinski termin koji se koristi za opisivanje supstanci koje navodno mogu ojačati telo i povećati opštu otpornost na svakodnevni stres.

Osim što se koristi kao adaptogen, sibirski ginseng se koristi za stanja srca i krvnih sudova kao što su visok krvni pritisak, nizak krvni pritisak, otvrdnuće arterija (ateroskleroza) i reumatske bolesti srca.

Takođe se koristi za bolesti bubrega, Alchajmerovu bolest, poremećaj pažnje i hiperaktivnosti (ADHD), sindrom hroničnog umora, dijabetes, visok holesterol, poboljšanje gubitka osećaja u ekstremitetima (periferna neuropatija), fibromialgiju, reumatoidni artritis, smanjenje efekata mamurluk, grip, prehlada, hronični bronhitis i tuberkuloza.

Način upotrebe: Uzimati 1 kapsulu dnevno, ½ – 1 sat pre obroka.
Pakovanje: 30 kapsula, plastično pakovanje.

Proizvođac; NATURA THERAPY

Korpa
Scroll to Top
Call Now Button