Španska Mušica GOLD

rsd700.00rsd9,000.00

DO 5000rsd poštarina 450rsd-Preko 5000 BESPLATNA

Španska Mušica GOLD

Španska mušica GOLD

Španska mušica GOLD je prirodni preparat na biljnoj bazi koji se sastoji od Guarane i Gigembre i primjenuje se za povecanje seksualne želje i aktivnosti kod žena.

Španska mušica Opis

Žene uzimaju Špansku Mušicu GOLD kako bi uvećale svoju želju, nagone i seksualna zadovoljstva.
Ona predstavlja jedini pravi afrodizijak za jačanje seksualnih želja kod ženskih osoba.
Španska mušica nema direktno relaksantno dejstvo, vec potencira relaksantno dejstvo, i seksualna stimulacija je uslov za dejstvo i uspješnu primenu.

Španska mušica je namenjena za oralnu primjenu, odnosno potrebno je sipati kesicu u bilo koje bezalkoholno piće i popiti 30-60 min. pre seksualne aktivnosti.Odsustvo i/ili smanjen libido kod žena, odsustvo osetljivosti na seksualne nadražaje, smanjena vlažnost vagine, kao i otežano dostizanje vrhunca.

Pre upotrebe se posavetujte sa vašim lekarom ili farmaceutom. Ne preporučuje se osobama koje imaju kardio-vaskularne zdravstvene probleme. Mi pružamo samo osnovne informacije o lekovima koje ne pokrivaju sve pravce, moguće interakcije leka ili predostrožnosti.
Dostupne informacije ne mogu se koristiti za postavljanje dijagnoze samom sebi i lečenje bez konsultacije lekara.
Nismo odgovorni za bilo kakvu direktnu, indirektnu, posebnu ili neku drugu štetu nastalu korišcenjem ovih dostupnih informacija kao i za posledice lečenja bez odobrenja lekara.

Broj Kutija

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije, 4 Kutije, 5 Kutija, 10 Kutija, 20 Kutija

Korpa
Scroll to Top
Call Now Button