Super Vikalis VX 80mg

rsd1,700.00rsd4,700.00

DO 5000rsd poštarina 450rsd-Preko 5000 BESPLATNA

Super Vikalis VX 80mg

Super Vikalis VX 80mg

Super Vikalis VX 80mg sastoji se od 2 aktivna sastojka i to tadalafil i dapoksetin. Tadalafil povećaava dotok krvi u muški polni organ koji pomaže u postizanju erekcije, a dapoxetin pomaže u održavanju uzdržavanju od doživaljavnja vrhunca.

Super Vikalis Opis

Super Vikalis VX sastoji se od 20 MG tadalafila i 60 MG dapoksetina.
Pokazao i kod pacijenata koji boluju od uvećane prostate, koja smanjuje erekciju i ne dozvoljava protok dovoljne količine krvi. Super Vikalis VX ima efekte trajanja i do 36 sati od momenta upotrebe. Jedna tabela uzima se 30 do 45 minuta pre seksualnog odnosa, sa cašom vode. Super Vikalis VX 80mg ne deluje ako nemate seksualnu stimulaciju što znači da vam neće napraviti neprijatnu erekciju na pogrešnom mestu i u pogrešno vreme.

Super Vikalis Pakovanje

Pakovanje Super Vikalis VX tableta sadrži 10 tableta.

Super Vikalis Oprez

Pre upotrebe se posavetujte sa vašim lekarom ili farmaceutom. Ne preporučuje se osobama koje imaju kardio-vaskularne zdravstvene probleme. Mi pružamo samo osnovne informacije o lekovima koje ne pokrivaju sve pravce, moguće interakcije leka ili predostrožnosti.
Dostupne informacije ne mogu se koristiti za postavljanje dijagnoze samom sebi i lečenje bez konsultacije lekara.
Nismo odgovorni za bilo kakvu direktnu, indirektnu, posebnu ili neku drugu štetu nastalu korišcenjem ovih dostupnih informacija kao i za posledice lečenja bez odobrenja lekara.

Broj Kutija

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije

Korpa
Scroll to Top
Call Now Button