Titan Gel GOLD

rsd2,200.00

DO 5000rsd poštarina 450rsd-Preko 5000 BESPLATNA

Titan Gel GOLD

Titan Gel GOLD

Titan Gel GOLD – U proizvodu je pet različitih esencijalnih ulja koja povećavaju elastičnost kože, što omogućava lakši rast i širenje. Drugo, Titan Gel GOLD proizvod sadrži aktivni pektin i aminokiseline koje pomažu povećanju polnog organa. Pektin pomaže privući više tečnosti u genitalije, dok aminokiseline šire krvne sudove. Obe ove stvari omogućavaju veći rast polnog organa i jače, čvršće erekcije.

Titan Gel Sastav

U Titan Gel GOLD-u su četiri različita minerala koji su apsolutno vitalni za zdravlje muškaraca. Ovi minerali su cink, natrijum, gvožđe i kalcijum. Zajedno ova četiri minerala pomažu da se održi jaka i kruta erekcija. Titan Gel GOLD je napravljen od prirodnog bilja, minerala i proizvoda. Pored gore spomenutih pektina i aminokiselina, proizvod sadrži i četiri prethodno spomenuta minerala.
Uputstvo Titan Gel GOLD kaže i da je dovoljno mazati do dve nedelje za trajni efekat.
Titan Gel GOLD utiče na duže trajanje orgazma i neverovatno povećanje dužine za samo mesec dana i to od 10 do 15 procenata! Najviše se preporučuje muškarcima između 18 i 40 godina jer je efekat najbolji u tim godinama.

Titan Gel Opis

Stavite Titan Gel GOLD na opranu šaku i utrljajte na celu površinu i sačekajte da kože upije Titan gel. Primena i upotreba je vrlo prosta, zato ga mažite do dva puta dnevno i to pre seksa.

Možda će vam se svideti …

Korpa
Scroll to Top
Call Now Button