PULMO Complex

rsd1,800.00

DO 5000rsd poštarina 450rsd-Preko 5000 BESPLATNA

PULMO Complex ✓ ✓

PULMO kompleks

PULMO kompleks je dodatak ishrani koji sadrži prirodne biljne ekstrakte kore bora i peperminta, kurkumin, beta-karoten, bioflavonoide.

PULMO kompleks je dodatak ishrani koji sadrži prirodne biljne ekstrakte borove kore i nane, kurkumin, beta-karoten, bioflavonoide i druge fitoelemente sa antiinflamatornim, antioksidativnim i imunomodulatornim svojstvima.

Redovna upotreba PULMO kompleksa obezbeđuje:

✔️jaki antioksidansi kao što su beta-karoten, citrusni bioflavonoidi, fikocijanin i drugi koji su važni za sprečavanje oštećenja ćelijama pluća i respiratornog sistema u celini od strane slobodnih radikala (toksini iz cigareta, vazduha ili citokina);

kurkumin sa klinički dokazanim antiinflamatornim dejstvom koji može pomoći u smirivanju zapaljenja pluća i respiratornih organa;

✔️jedinstveni bioaktivni molekuli iz ekstrakta bora i peperminta koji u naučnim istraživanjima pokazuju sposobnost sprečavanja stvaranja fibroznog tkiva u plućima.

PULMO namena

Namenjen je svim osobama koje puše cigarete, svim osobama sa akutnim ili hroničnim tegobama, infekcijama i upalama organa za disanje (respiratornog sistema) kao što su bronhitis, bronhopneumonija, HOBP (hronična opstruktivna bolest pluća), astma i dr.

Pakovanje: 30 kapsula, plastično pakovanje.
Doziranje i način upotrebe: 1 do 2 kapsule, jednom ili dva puta dnevno sa vodom posle obroka.

Proizvođac; NATURA THERAPY

Korpa
Scroll to Top
Call Now Button