,

Kamagra Šumeće tablete

rsd1,100.00rsd8,000.00

DO 5000rsd poštarina 450rsd-Preko 5000 BESPLATNA

KAMAGRA
Kamagra Šumeće Tablete

Kamagra Šumeće tablete

Kamagru, Kamagra Gel, Kamagra šumeće tablete i ostale Kamagra proizvode koristi više od 70% muškaraca (problemi s erekcijom su dosta česti kod muškaraca svih godina).
Kamagra šumeća Tableta sadrži 100 mg sildenafil citrata, što je i preporučena dnevna doza ovog preparata. Kamagra šumeće je najbolje upotrebiti 30 minuta pre seksualnog odnosa. Ovaj preparat za potenciju je predviđen za oralnu upotrebu, jednu šumeću tabletu treba rastvoriti u 100 ml vode i popiti.

Kamagra Šumeće Opis

Kamagra šumeće tablete su savršen tretman za erekciju kod muškaraca. KAMAGRA je tu za lečenje problema sa erekcijom, poput erektilne disfunkcije. Kada seksualno zdravlje muškaraca dođe u opasnost, KAMAGRA može biti vaša najbolja pomoć muškarcima da ih se oslobode.
Glavna prednost Kamagra šumeće je sposobnost da se brzo rastvara u krvotoku. Na ovaj način se utiče na seksualnu stimulaciju i produženu erekciju.

Kamagra Šumeće Pakovanje

Jedno pakovanje sadrži 7 Kamagra šumećih tableta.
Proizvođac Kamagra Šumeće; Ajanta Pharma Limited.
Sastav Kamagra Šumeće; Sildenafil citrat.

Kamagra Oprez

Pre upotrebe se posavetujte sa vašim lekarom ili farmaceutom. Ne preporučuje se osobama koje imaju kardio-vaskularne zdravstvene probleme. Mi pružamo samo osnovne informacije o lekovima koje ne pokrivaju sve pravce, moguće interakcije leka ili predostrožnosti.
Dostupne informacije ne mogu se koristiti za postavljanje dijagnoze samom sebi i lečenje bez konsultacije lekara.
Nismo odgovorni za bilo kakvu direktnu, indirektnu, posebnu ili neku drugu štetu nastalu korišcenjem ovih dostupnih informacija kao i za posledice lečenja bez odobrenja lekara.

Pokrivamo celu Srbiju – Beograd, Novi Sad, Subotica, Niš, Kruševac, Jagodina, Paraćin, Pančevo, Kragujevac, Kraljevo, Zrenjanin, Zaječar, Leskovac, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Kikinda, Požarevac, Pirot, Užice, Čačak i sve ostale gradove i sela u Srbiji.

Broj Kutija

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije, 4 Kutije, 5 Kutija, 10 Kutija

Korpa
Scroll to Top
Call Now Button