Vikalis VX 40 mg

rsd1,700.00rsd4,700.00

DO 5000rsd poštarina 450rsd-Preko 5000 BESPLATNA

VIKALIS VX 40mg

Vikalis VX 40 mg

Vikalis VX 40 mg je popularan lek za lečenje i tretman impotencija kod muškaraca. Svaka tableta Vikalis VX 40 mg sadrži paralelno dve aktivne supstance, Tadalafil koji povećava protok krvi kroz genitalni region i Dapoksetin, koji sprečava pojavu prevremene ejakulacije.

Vikalis VX 40 mg je namenjen za oralnu upotrebu. Dejstvo Vikalis VX se ispoljava već nakon 20-30 minuta od momenta konzumiranja, a ono može da traje od 36 do 72 sata. Imajte na umu da će efekat Vikalis VX 40 mg da bude znatno slabiji ukoliko ste pre upotrebe ovog medikamenta konzumirali alkohol, hranu, posebno u većim količinama.

Vikalis Doza

Jedna tabela uzima se 30 do 45 minuta pre seksualnog odnosa, sa cašom vode. Vikalis ne deluje ako nemate seksualnu stimulaciju što znači da vam neće napraviti neprijatnu erekciju na pogrešnom mestu i u pogrešno vreme.
Pakovanje Vikalis tableta sadrži 10 tableta.

Vikalis Oprez

Pre upotrebe se posavetujte sa vašim lekarom ili farmaceutom. Ne preporučuje se osobama koje imaju kardio-vaskularne zdravstvene probleme. Mi pružamo samo osnovne informacije o lekovima koje ne pokrivaju sve pravce, moguće interakcije leka ili predostrožnosti.
Dostupne informacije ne mogu se koristiti za postavljanje dijagnoze samom sebi i lečenje bez konsultacije lekara.
Nismo odgovorni za bilo kakvu direktnu, indirektnu, posebnu ili neku drugu štetu nastalu korišcenjem ovih dostupnih informacija kao i za posledice lečenja bez odobrenja lekara.

Broj Kutija

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije

Korpa
Scroll to Top
Call Now Button