Black Widow – Crna udovica

rsd900.00rsd10,000.00

DO 5000rsd poštarina 450rsd-Preko 5000 BESPLATNA

Black Widow kapi za žene
Crna udovica

Crna udovica kapi za žene

Crna udovica kapi za žene su vrlo jak afrodizijak, koji je namjenjen isključivo ženama. To je bezbojna tečnost, odnosno kapi koje nemaju nikakvog mirisa ni ukusa. Apsolutno su bezbedne za upotrebu, tj nemaju štetna dejstva na organizam i trenutno se smatraju najjačim seksualnim stimulansom za žene.

Crna udovica Opis

Black Widow-Crna udovica – upotrebljava se dodavanjem kapi u piće ili hranu. Kapi se mogu nesmetano pomešati sa svim vrstama pića, bezalkoholnom ili piću koje u svom sastavu sadrži alkohol, kao i sa hranom.

Dakle, 2.5 ml (polovinu) tečnosti pomešati sa vodom, kafom, sokom, čajem, sa nekim drugim pićem, ili pak dodati nekoj vrsti hrane. Crna udovica svoje najbolje efekte daje 20 do 30 minuta nakon unošenja u organizam, a njeno maksimalno dejstvo je oko 12 sati. Konzumiranje količine veće od 2.5 ml dnevno se ne savetuje.

Pakovanje u bočici od 5 ml, što je dovoljno za dve doze.

Nisu primećene nikakve nus pojave i neželjeni efekti. Crnu udovicu nesmetano mogu koristiti i žene sa srčanim smetnjama, sa povišenim krvnim pritiskom. Međutim, ženama koje su sklone nekoj vrsti alergije preporučuje se oprez pri upotrebi ovih kapi.

Broj Kutija

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije, 4 Kutije, 5 Kutija, 10 Kutija, 20 Kutija

Korpa
Scroll to Top
Call Now Button