,

Kamagra Vol 5 za Žene

rsd1,000.00rsd13,000.00

DO 5000rsd poštarina 450rsd-Preko 5000 BESPLATNA

KAMAGRA
Kamagra Vol 5 za Žene

Kamagra Vol 5 za Žene

Kamagra Vol 5 za Žene jedan je od najefikasnijih preparata za potenciju za ŽENE.
Dizajniran je za ŽENE koji žele brza i efikasna rešenja za pitanja SEX probleme.

Kamagra Vol 5 za Žene je tečni gel koji se nudi u sedam različitih ukusa i jednak je terapiji za pacijente. Kamagra Vol 5 za Žene koristi na jednostavan način, prema zoni ugode pacijenta.

Kamagra za Žene Doza

Uzmite Kamagra Vol 5 za Žene 20 do 60 minuta pre intimnosti i uživajte 4-6 sati užitka. Kamagra za Žene je sredstvo za poboljšanje seksualnog djelovanja za ŽENE koje pojačava libido. Sadrži aktivnu supstancu Sildenafil citrat.

Pakovanje

Proizvođac Kamagra Vol 5 za Žene; Ajanta Pharma Limited.
1 pakovanje Kamagra Vol 5 za Žene ima 7 kesica.

Kamagra Oprez

Pre upotrebe se posavetujte sa vašim lekarom ili farmaceutom. Ne preporučuje se osobama koje imaju kardio-vaskularne zdravstvene probleme. Mi pružamo samo osnovne informacije o lekovima koje ne pokrivaju sve pravce, moguće interakcije leka ili predostrožnosti.
Dostupne informacije ne mogu se koristiti za postavljanje dijagnoze samom sebi i lečenje bez konsultacije lekara.
Nismo odgovorni za bilo kakvu direktnu, indirektnu, posebnu ili neku drugu štetu nastalu korišcenjem ovih dostupnih informacija kao i za posledice lečenja bez odobrenja lekara.

Pokrivamo celu Srbiju – Beograd, Novi Sad, Subotica, Niš, Kruševac, Jagodina, Paraćin, Pančevo, Kragujevac, Kraljevo, Zrenjanin, Zaječar, Leskovac, Vranje, Valjevo, Šabac, Sombor, Kikinda, Požarevac, Pirot, Užice, Čačak i sve ostale gradove i sela u Srbiji.

Kamagra Vol 5 za Žene Iskustvo
Ja sam Ana imam 45 godina. Slučajno smo prilikom razgovora i problema u vezi sexa došli do ovog sajta i kupili smo Kamagra Vol 5 za Žene i KAMAGRA preparate za potenciju, muž i ja zajedno. Bili smo rezervisani ali videli smo da dosta ljudi pozitivno komentarise KAMAGRA preparate za potenciju, jer bili smo uznemireni zbog lošeg seksa. Sada se oboje radujemo seksu. Postali smo redovni kupci KAMAGRA preparata za potenciju. Sve preporuke za ovaj sajt i KAMAGRA.

Broj Kutija

1 Kutija, 2 Kutije, 3 Kutije, 4 Kutije, 5 Kutija, 10 Kutija, 20 Kutija

Korpa
Scroll to Top
Call Now Button